Via Socium Zorg en Onderwijs is een organisatie, die zorgtrajecten uitvoert voor opdrachtgevers die werkzaam zijn op het snijvlak van onderwijs en zorg. Het gaat op dit moment met name om dyslexie zorgtrajecten. Voor Via Socium staat het kind centraal, het gaat om het bieden van de beste zorg. Door het werk op een eigentijdse manier te organiseren kunnen we flexibel en wendbaar inspelen op de vragen van onze opdrachtgevers en zijn we een aantrekkelijke werkgever.

Zoek je baan waarin je mee kunt bouwen aan een krachtige organisatie dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Woonachtig in het noorden van het land heeft onze voorkeur.

Wij zoeken naar flexibele vormen van inzet en gaan graag met jou op zoek naar een nieuwe manier van werken, die recht doet aan kwaliteit en effectief is voor de organisatie en voor jou. Het gaat om een functie in ontwikkeling. Omvang 24-32 uur.

Functieomschrijving

  • In deze functie krijg je de volgende kerntaken en verantwoordelijkheden;
  • Je draagt bij aan de te realiseren kwaliteit van de zorgtrajecten;
  • Je hebt een spilfunctie ten aanzien van onderzoek en behandelingen van dyslexie;
  • Je verricht inhoudelijke werkzaamheden voor de organisatie.

Jouw profiel

  • Je hebt een postacademische opleiding afgerond tot NVO-Generalist of Gezondheidszorgpsycholoog; 
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in het geven van behandeling aan kinderen;
  • Je hebt affiniteit met onderwijs en zorg en met zowel leerproblemen als gedragsproblemen;
  • Je wordt enthousiast van het aanboren van de juiste talenten van medewerkers.

Wij bieden 

Een professionele omgeving en een marktconform salaris binnen een innovatieve organisatie die werkt aan de ontwikkeling van haar eigen medewerkers. Je komt terecht in een jong en enthousiast team. De functieomvang stellen we vast in onderling overleg. Wij hebben een paar vaste kantoorlocaties. Het online en op afstand werken met zorg en aandacht voor de behandelaar en betrokkenen, zien wij als kans. Wij geven daar graag samen met jou vorm aan. 

Wij nodigen je uit voor een nadere kennismaking met onze organisatie. Laat je zien! 

Voor aanvullende informatie kun bellen met Josee van de Waarsenburg (06) 15899801. Je belangstelling voor deze functie kun je vóór 11 mei 2022 kenbaar maken door je CV en motivatie op te sturen naar informatie@viasocium.nl.