• Kernwaarden

  Kernwaarden

  Onze opgebouwde expertise maakt, dat we als geen ander weten hoe belangrijk het is om helder te zijn over de waarden van waaruit we werken. Die waarden geven ons richting en houvast.

 • Jeugdzorg

  Jeugdzorg

  Organisaties, die de verantwoordelijkheid op zich nemen om in bepaalde regio‚Äôs  jeugdzorg aan te bieden, kunnen de uitvoering van hun zorgtrajecten uitbesteden aan Via Socium.

 • Academie

  De Socium Academie maakt als basis gebruik van de online leeromgeving van PAO Psychologie (Post Academisch Onderwijs). Je kunt vrijblijvend in de catalogus kijken. Als je een seminar wilt volgen, ontvang je inloggegevens.

 • Zorg

  Via Socium heeft hart voor zorg en onderwijs en wil de weg zijn, waarlangs professionals en uitvoeringsorganisaties dichtbij kinderen, ouders en scholen de best passende zorg verlenen.

 • Talent

  Via Socium heeft gecertificeerde trainers, die kunnen werken met de producten van de TMA methode. Wij dragen zo bij aan talent- en competentieontwikkeling van professionals werkzaam in zorg en onderwijs.

Met hart voor zorg en onderwijs

Zorgtrajecten

Zorgtrajecten

Via Socium heeft medewerkers in dienst, die kwalitatief hoogwaardig uitvoering geven aan zorgtrajecten binnen de jeugdzorg. Het gaat om het zelfstandig uitvoeren van diagnostiek en behandeling van Ernstige Enkelvoudige Dyslexie en/of om zorgtrajecten in de basis-en specialistische GGZ. Zorgtrajecten, die veelal vallen onder de door de gemeenten vergoede zorg.

lees hier verder ...