• Geef een Boek Cadeau 2022 Het Achterhuis van Anne Frank

  Geef een Boek Cadeau 2022 Het Achterhuis van Anne Frank

  'Geef een boek cadeau’ bestaat 5 jaar. Een schitterende gelegenheid om met een buitengewoon bijzonder boek te komen: het wereldberoemde dagboek van Anne Frank, Het Achterhuis, in een prachtige uitgave met fotokatern en plattegrond. Je kunt het voor €2,99 kopen bij de boekhandel. Wie geef jij een boek cadeau?

 • Via Socium heeft veel vacatures online staan, ben jij onze nieuwe medewerker?

  Via Socium heeft veel vacatures online staan, ben jij onze nieuwe medewerker?

  Wij zoeken mensen met een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie (Master), die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van dyslexiezorg. Tevens heb je jouw BAPD, basisaantekening psychodiagnostiek, behaald. Ook mensen met een opleiding logopedie én nascholing op het gebied van dyslexie nodigen we uit om te reageren. Je bent in het bezit van een eigen auto. Via Socium zoekt professionals om kinderen die zijn vastgelopen in hun ontwikkeling weer op weg te helpen.

 • Socium Academie

  De Socium Academie maakt als basis gebruik van de online leeromgeving van PAO Psychologie (Post Academisch Onderwijs). Je kunt vrijblijvend in de catalogus kijken. Als je een seminar wilt volgen, ontvang je inloggegevens.

 • Staat van het Onderwijs 2022: Inspectie luidt noodklok over basisvaardigheden

  Al jaren geleden werd de noodklok geluid. In 2018 constateerde PISA al dat 24% van de Nederlandse jongeren het risico loopt op laaggeletterdheid. De neerwaartse spiraal waar de basisvaardigheden in terecht zijn gekomen in Nederland staan weer volop in de aandacht in de Staat van het Onderwijs 2022.

 • Vacatures

  We nodigen mensen met een afgeronde opleiding orthopedagogiek of psychologie, of een opleiding logopedie met nascholing op het gebied van dyslexie, uit om te reageren.

  Wil jij werken bij Via Socium?

Met hart voor zorg en onderwijs

Nog geen berichten